La portaveu de Compromís per València denuncia que la proposta de Catalá per al PAI del Grau retalla el Jardí de Túria per fer una rodona per al cotxes

“Catalá ha donat hui l’estocada de mort a la renaturalització del Grau i al desenvolupament urbanístic d’un barri pensant en el benestar dels veïns i veïnes, amb zones verdes i peatonals, més dotacions i vivenda pública que era allò previst per a este PAI amb el govern de Joan Ribó. Una zona que donava continuïtat al Jardí del Túria i al futur Parc de Desembocadura. Per contra, la proposta de Catalá és d’una autopista urbana i retalla una part de l’antic llit del Túria per fer una rodona per als cotxes. Ella ha decidit tornar 20 anys enrere, al passat i a deixar-ho tot en mans dels interessos de negoci de les grans promotores, dels pelotazos urbanístics, i més trànsit de cotxes.

A més, quan se li ompli la boca de parlar de vivenda pública li hem de recordar que va ser el govern de Compromís el que va projectar al voltant de 900 vivendes públiques més en la ciutat, la majoria se les ha trobat fetes, i en lloc de desenvolupar allò previst el que fa Catalá és reduir o directament eliminar-les com és el cas d’este PAI del Grau. Està obsessionada per trencar amb tot allò que ve del govern de Joan Ribó i allò que està fent és posar en perill tots els avanços que hem aconseguit per fer de València una ciutat sostenible i amable per a totes les persones, la Capital Verda Europea”.