Les Juntes municipals de districte són les estructures participatives de l’Ajuntament de València on el nostre grup està representat per traslladat les opinions dels ciutadans en els aspectes de cada districte.

Les Juntes són òrgans de gestió descentralitzada amb la finalitat d’aproximar la gestió municipal als veïns i incentivar la seua participació en els assumptes de competència municipal, com ara:

  • Fomentar les relacions de l’Ajuntament amb les entitats cíviques i culturals del districte.
  • Informar els òrgans de govern municipal sobre l’eficàcia dels serveis prestats en l’àmbit territorial de la Junta Municipal de Districte i elaborar estudis sobre les necessitats i prioritats dels mateixos.
  • Facilitar, en l’àmbit de la seua demarcació, la relació constant entre les diferents àrees i serveis de l’Ajuntament.

Així, per tal d’apropar als veïns les Juntes municipals estructurem la nostra participació als districtes amb el següent àmbit territorial:

 

Junta Municipal de Ciutat Vella: Barris d’El Carme, El Pilar, Sant Francesc, El Mercat i La Seu – Xerea.

Contacte: [email protected]
Web: ciutatvella.compromis.net

Junta Municipal de Russafa: Barris de Russafa, Pla del Remei i Gran Via, Mont-Olivet, En Corts, Malilla, Font de Sant Lluís, Na Rovella, La Punta i Ciutat dels Arts i les Ciències.
Contacte: [email protected]
Web: russafa.compromis.net

Junta Municipal d’Abastos: Barris Nou Moles, Soternes, Tres Forques, La Fontsanta, La Llum, Botànic, La Roqueta, La Petxina i Arrancapins.
Contacte: [email protected]
Web: abastos.compromis.net

Junta Municipal de Patraix: Barris de la Raiosa, L’Hort de Senabre, La Creu Coberta, Sant Marcel·lí, Camí Reial, Patraix, Sant Isidre, Vara de Quart, Safranar i Favara.
Contacte: [email protected]
Web: patraix.compromis.net

Junta Municipal de Trànsits: Barris de Campanar, Tendetes, El Calvari, Sant Pau, Benicalap, Ciutat Fallera, Marxalenes, Morvedre, Torrefiel, Trinitat, Tormos, Sant Antoni, Benimàmet i Beniferri.
Contacte: [email protected]
Web: transits.compromis.net

Junta Municipal d’Exposició: Barris d’Orriols, Sant Llorenç, Benimaclet, Camí de Vera, Exposició, Mestalla, Jaume Roig, i Ciutat Universitària.
Contacte: [email protected]
Web: exposicio.compromis.net

Junta Municipal de Marítim: Barris del Grau, El Cabanyal-Canyamelar, La Malva-rosa, Beteró, Natzaret, Aiora, Albors, La Creu del Grau, Camí Fons, Penya-Roja, L’Illa Perduda, Ciutat Jardí, L’Amistat, La Vega Baixa i la Carrasca.
Contacte: [email protected]
Web: maritim.compromis.net

Junta Municipal Pobles del Nord: Benifaraig, Poble Nou, Carpesa, Cases de Bàrcena, Mauella, Massarrojos, Borbotó.

Junta Municipal Pobles del Sud: La Torre, Forn d’Alcedo, Castellar-Oliveral, Pinedo, el Saler, el Palmar, el Perellonet.