La regidora de Compromís Lucía Beamud denuncia que en una resposta de la pròpia Conselleria d’Educació es demostra que Catalá no va arribar a comunicar mai este oferiment a la Generalitat. “Ha mentit i no va fer res per solucionar el caos de l’inici del curs escolar amb el transport que va deixar sense servici a molts xiquets i xiquetes de la ciutat de València. Catalá està centrada en la seua promoció personal, però que no li interessa ni fa res per l’educació pública” critica Beamud.

En una resposta al grup parlamentari de Compromís a les Corts, la Generalitat reconeix que “no existeix cap mena de comunicació entre l’EMT de València i la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació”. En concret des Compromís es demanava l’accés a totes les comunicacions entre la Conselleria amb l’Ajuntament relacionades amb els problemes de servei de transport escolar en els 13 centres educatius afectats de la ciutat de València i els seus pobles. Davant d’això, la regidora Lucía Beamud acusa a Catalá de mentir perquè no va fer res durant el caos de l’inici del curs escolar amb el transport que va deixar sense servici a milers de xiquets i xiquetes, “sembla que estava més centrada en fer-se fotos que en ocupar-se dels problemes que van afectar a moltes famílies d’esta ciutat”.

Com explica Beamud, “ara ens hem assabentat que això que li vam reclamar, que posara a disposició d’estes famílies els autobusos de l’EMT, i que ella mateixa va acabar oferint com es demostra en diferents declaracions públiques, finalment no ho va arribar a comunicar mai a la Conselleria d’Educació i es va quedar només en postureo però no va tindre la intenció de concretar res. Ens trobem amb una alcaldessa del PP que només està pensant en la seua promoció personal i partidista, però que no li interessa ni fa res per l’educació pública”.