El regidor de Compromís Sergi Campillo ha visitat hui el jardí junt amb les entitats veïnals i socials del Cabanyal-Canyamelar “perquè van ser elles les que van participar del seu disseny durant el mandat anterior amb el govern de coalició progressista”. Campillo explica que “amb la finalització de les obres de remodelació d’este espai es compleix amb totes les actuacions previstes als jardins del barri amb fons europeus EDUSI. A més del jardí del Doctor Lluch s’han reformat el jardí de Font Podrida, la plaça de la Mare de Déu del Castell i la plaça Calabuig. La de Doctor Lluch és l’actuació més important per la seua extensió i pressupost”.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València va adjudicar el 2 de juny, encara amb el govern de coalició progressista, l’execució de les obres de millora d’este jardí dins del marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) del Barri Cabanyal-Canyamelar-Cap de França, cofinançada amb fons regionals de la Unió Europea. Unes obres que comptaven amb un pressupost de 618.098 euros i que han suposat la renovació completa d’este espai de 17.390 metres quadrats de superfície.

El regidor de Compromís Sergi Campillo destaca que “el nou jardí posa a disposició del veïnat molts servicis, tal i com reclamaven les entitats del barri: té una zona verda de moltíssima qualitat on es promou la biodiversitat, un nou espai de socialització per als gossos, una zona de pícnic, àrea de calistènia per a practicar esport i diverses àrees infantils per a diferents edats,  així com un lloc on fer activitats culturals i musicals al parc”. Campillo ha acudit a visitar el jardí, una vegada acabades les obres, acompanyat pels representants de les entitats veïnals i socials del barri que van participar del seu disseny. Este projecte suposa l’última actuació en les zones verdes del barri del Cabanyal-Canyamelar, cofinançada amb els fons EDUSI, l’objectiu del qual és millorar la qualitat de vida de les ciutats d’una manera integrada i sostenible ambientalment.