L’alcalde de València i candidat de Compromís a renovar l’alcaldia de la ciutat, Joan Ribó, junt als candidats i candidates de la llista municipal elegits en les primàries de Compromís, han realitzat un acte per presentar-se públicament a la ciutadania i valorar el la llista municipal que presentarà la coalició Valèncianista a les eleccions del 26M a l’Ajuntament de València.

Als peus de la falla municipal, Joan Ribó ha destacat que Compromís per València presenta “un equip experimentat, que ix a guanyar. Una llista que han elaborat els Valèncians i Valèncianes a través de les primàries més participatives d’Espanya”.

Així, el líder municipal de Compromís ha assenyalat que sent “satisfacció” pel suport que ha rebut la seua candidatura, amb més de 5.500 persones que han donat el seu vot a Ribó, el que suposa més del 90% dels participants.

Ribó ha incidit en el fet que “Compromís presentarà una llista democràtica i participada,  que treballarà per avançar en el canvi encetat en València, i per construir una ciutat més amable, més justa i reconeguda positivament a l’exterior”.

El candidat a renovar l’alcaldia per Compromís també ha destacat que es tracta d’una llista “paritària i plural” ja que, a més de ser equilibrada a nivell de gènere, estan representades totes les potes que conformen la coalició compromís”.

Ribó ha explicat que l’objectiu és “consolidar i ampliar el Govern de la Nau, ja que està millorant la ciutat i la qualitat de vida dels Valèncians i Valèncianes. I dins d’esta idea el nostre objectiu, pel qual estem treballant, és ampliar al màxim la presència de Compromís en el govern”.

SUPORT A MÓNICA OLTRA I JOAN BALDOVÍ

Ribó ha destacat que Compromís “ix a guanyar” en les venidores convocatòries electorals: “Eixim a guanyar amb Mónica Oltra per a renovar el govern del Botànic amb la màxima presència de Compromís en l’àmbit autonòmic i, per descomptat, amb Joan Baldoví al Congrés dels diputats, on estem treballant per tindre, per primera volta en la història, un grup propi Valèncianista  a Madrid”.

LLISTA ELECTORAL A L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

  1. Joan Ribó
  2. Isabel Lozano
  3. Glòria Tello
  4. Pere Fuset
  5. Giusepe Grezzi
  6. Lucía Beamud
  7. Carlos Galiana
  8. Sergi Campillo
  9. Luisa Notario
  10. Alejandro Ramón
  11. Ferran Puchades
  12. Pilar Soriano
  13. Jordi Peris
  14. Anna Batlle
  15. Víctor Arroyo
  16. Isabel Garcia
  17. Joan Mansanet
  18. Ferran Senent
  19. Maria Margaix
  20. Raquel Romero
  21. Jordi Martínez
  22. Antonio Catalán
  23. Víctor Talens
  24. Javier Terráez
  25. Josep Vicent Vayà
  26. Miquel Juan