Joan Ribó: “Tenim un equip plural i paritari que ix a guanyar les eleccions per aconseguir una ciutat més justa, amable i plena d’oportunitats”

L’alcalde de València i candidat de Compromís a renovar l’alcaldia de la ciutat, Joan Ribó, junt als candidats i candidates de la llista municipal elegits en les primàries de Compromís, han realitzat un acte per presentar-se públicament a la ciutadania i valorar el la llista municipal que presentarà la coalició Valèncianista a les eleccions del 26M a l’Ajuntament de València.

Als peus de la falla municipal, Joan Ribó ha destacat que Compromís per València presenta “un equip experimentat, que ix a guanyar. Una llista que han elaborat els Valèncians i Valèncianes a través de les primàries més participatives d’Espanya”.

Així, el líder municipal de Compromís ha assenyalat que sent “satisfacció” pel suport que ha rebut la seua candidatura, amb més de 5.500 persones que han donat el seu vot a Ribó, el que suposa més del 90% dels participants.

Ribó ha incidit en el fet que “Compromís presentarà una llista democràtica i participada,  que treballarà per avançar en el canvi encetat en València, i per construir una ciutat més amable, més justa i reconeguda positivament a l’exterior”.

El candidat a renovar l’alcaldia per Compromís també ha destacat que es tracta d’una llista “paritària i plural” ja que, a més de ser equilibrada a nivell de gènere, estan representades totes les potes que conformen la coalició compromís”.

Ribó ha explicat que l’objectiu és “consolidar i ampliar el Govern de la Nau, ja que està millorant la ciutat i la qualitat de vida dels Valèncians i Valèncianes. I dins d’esta idea el nostre objectiu, pel qual estem treballant, és ampliar al màxim la presència de Compromís en el govern”.

SUPORT A MÓNICA OLTRA I JOAN BALDOVÍ

Ribó ha destacat que Compromís “ix a guanyar” en les venidores convocatòries electorals: “Eixim a guanyar amb Mónica Oltra per a renovar el govern del Botànic amb la màxima presència de Compromís en l’àmbit autonòmic i, per descomptat, amb Joan Baldoví al Congrés dels diputats, on estem treballant per tindre, per primera volta en la història, un grup propi Valèncianista  a Madrid”.

LLISTA ELECTORAL A L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

 1. Joan Ribó
 2. Isabel Lozano
 3. Glòria Tello
 4. Pere Fuset
 5. Giusepe Grezzi
 6. Lucía Beamud
 7. Carlos Galiana
 8. Sergi Campillo
 9. Luisa Notario
 10. Alejandro Ramón
 11. Ferran Puchades
 12. Pilar Soriano
 13. Jordi Peris
 14. Anna Batlle
 15. Víctor Arroyo
 16. Isabel Garcia
 17. Joan Mansanet
 18. Ferran Senent
 19. Maria Margaix
 20. Raquel Romero
 21. Jordi Martínez
 22. Antonio Catalán
 23. Víctor Talens
 24. Javier Terráez
 25. Josep Vicent Vayà
 26. Miquel Juan
Arxivat en: 2019, Compromís per València, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *