L’Ajuntament reedita la campanya ‘Ara Pots Pujar El Reciclatge’ per fomentar unes Falles més sostenibles

A partir de hui dimarts, dia 12, i fins el pròxim dia 19 de març l’Ajuntament de València tornarà a posar a disposició de la ciutadania la campanya ‘Ara Pots Pujar El Reciclatge’, amb què s’aprofiten els moments previs i posteriors a les mascletades per fomentar el reciclatge d’envasos lleugers.

 La regidora de Gestió de Residus Sòlids ha explicat que enguany es mantindrà el dispositiu que en edicions anteriors ha permés reciclar fins a 625 quilos d’envasos (en les Falles 2017), amb un magatzem central que s’instal·larà al carrer de Xàtiva, al costat del carrer de Russafa, on hi haurà, a més, un dels cinc punts d’arreplegada, juntament amb els que hi haurà enfront de l’Estació del Nord i les places dels Pinazo, de Sant Agustí i un no fixe a la de l’Ajuntament.

Les persones que vulguen participar podran dipositar en estos punts pots o llandes i rebran tiquets amb què participaran com en anys anteriors al sorteig diari de diverses bicicletes per reconèixer-los la seua col·laboració, «que és fonamental en iniciatives com esta i que permet aconseguir unes Falles més sostenibles i una ciutat més neta».

Les persones participants podran consultar quines han sigut agraciades al sorteig diari a través de les xarxes socials.

Arxivat en: 2019, Ajuntament, Falles, Pilar Soriano, Residus Sòlids

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *