El Ple municipal ha aprovat tres mocions presentades per l’equip de govern, amb caràcter alternatiu a altres dels grups de l’oposició municipal, en les quals s’ha acordat donar suport i ajudar els afectats pel suposat cas d’estafa d’I dental, i oferir a la ciutadania per part de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) un «servici de qualitat» amb un servici especial i amb novetats com el “Abono Falles”. Així mateix, s’ha aprovat una moció que reafirma el respecte i compromís amb la democràcia i amb els principis constitucionals.

EMT EN FALLES

El Consistori ha aprovat la moció alternativa presentada pel regidor Giuseppe Grezzi,  en la qual es donen suport a totes les accions i mesures perquè l’EMT preste durant les Falles «el servici de qualitat que la ciutadania demana, amb un dispositiu especial que respecta els carrils i  les innovacions impulsades, com per exemple el nou “Abono Falles” i tots els sistemes d’informació», ha destacat el regidor Grezzi. Esta moció alternativa ha sigut aprovada davant la moció presentada pel Grup Ciutadans perquè els dies 17 i 18 de març el servici públic de l’EMT siga gratuït.

El regidor Estellés ha explicat que «proposem una mesura més compatible i amigable, no pagar estos dies perquè es rep un servici de menor qualitat» i ha qualificat el “Abono Falles”  d’una mesura «torticera i tramposa». D’altra banda, el regidor del Partit Popular, Alberto Mendoza, s’ha referit al regidor de Ciutadans per a assenyalar que «la moció és una proposta electoralista, ja que no ho ha proposat en les festes d’anys anteriors i a més seria un problema per a la seguretat. També s’ha dirigit a Grezzi per demanar-li que intente evitar la vaga programada per a eixos dies».