Mobilitat Sostenible instal·la reductors de velocitat als Pobles del Nord

El servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat dos reductors de velocitat i ha senyalitzat el límit de velocitat a 30 quilòmetres per hora al tram urbanitzat del camí de Borbotó a Massarrojos. Així mateix, s’ha posat un parell de reductors de velocitat tipus ‘llom de burro’ al carrer del Reverend Josep Valero, la via que delimita el poble de Carpesa per la banda est.

Al mes de juny del 2017, el servici de Mobilitat Sostenible va dur a terme una actuació integral de senyalització i reordenació de l’espai en tot el terme de Carpesa, amb l’establiment del límit de 30 quilòmetres per hora i del sentit únic de circulació en tots els carrers del poble, exceptuant el carrer del Reverend Josep Valero, el carrer de la Rosa dels Vents i l’avinguda del Palmaret, per ser estes les vies que conformen el radi extern i mantenen el doble sentit.

Esta acció de millora de la seguretat vial i de la mobilitat del veïnat s’ha continuant recentment amb la instal·lació de tres reductors de velocitat tipus ‘llom de burro’ i un nou pas de vianants al camí de la Punta a la Mar, a La Punta. «I és que l’adequació del viari urbà a les necessitats de tots els desplaçaments és una prioritat en tots els districtes de València», segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Arxivat en: 2019, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, mobilitat, Pobles del Nord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *