La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha assistit a l’entrega de claus de quatre vivendes socials, aprovades per la Comissió Tècnica d’Habitatge municipal, per a persones vulnerables de col·lectius en situació de risc o exclusió social. Estes noves vivendes socials estan situades als barris d’Orriols i Ciutat Vella.

L’entrega de claus de quatre vivendes del Parc d’Habitatge Social, dins del Programa d’Accés als Habitatges Municipals, ha comptat amb la presència de la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano. «Per a l’Ajuntament és molt important continuar desenvolupant diferents polítiques d’habitatge, no solament per a lluitar contra els desnonaments i evitar que hi haja gent que es quede al carrer per no poder pagar una hipoteca, sinó també oferint eixides a estes persones», ha assegurat la regidora.

«Sempre és una satisfacció política i personal, poder atorgar-li un habitatge a famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat extrema, com és el cas de les quatre que hui reben una vivenda digna, perquè puguen desenvolupar les seues vides», ha argumentat Isabel Lozano.

«Continuarem treballant amb les famílies que tenen menys oportunitats, amb la condició d’avançar en el seu procés d’inserció social i laboral, amb formació, intermediació d’empreses i, com no, amb un habitatge digne, que és un element fonamental», ha assegurat Isabel Lozano.

També ha afegit que «el problema social de l’habitatge és de primera magnitud, ja que afecta diferents sectors socials i aspectes tan diferents com el preu dels lloguers i la pobresa energètica, per la qual cosa l’Ajuntament intervé de forma decidida».

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Inserció Sociolaboral, té previst destinar 26 nous habitatges socials durant els pròxims mesos, amb la qual cosa comptarà amb un total de 132 allotjaments per a polítiques d’habitatge social.

Al llarg de 2018, s’han realitzat diverses entregues d’habitatges socials a famílies registrades en el Cens d’Habitatge Precari dels Centres Municipals de Serveis Socials, que van ser beneficiàries del Programa d’Inserció Social de l’Ajuntament que «impulsa el Govern de la Nau per a garantir el dret a un habitatge digne per a les famílies, amb la finalitat de donar-los oportunitats per a gaudir d’una millor vida».