El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat la campanya de Nadal «EMBOLI-CAR», a través de la qual una unitat mòbil recorre des d’ahir fins el pròxim 30 de desembre, set mercats extraordinaris de València, amb l’objectiu d’embolicar els regals de totes les persones que compren en botigues del xicotet i mitjà comerç de la ciutat.

“Durant els últims anys, la Regidoria de Comerç pretén eixir al carrer i innovar amb les diferents campanyes nadalenques en les que treballem», ha argumentat el regidor de Comerç, Carlos Galiana. Esta actuació promocional té com a principal objectiu la dinamització i la millora de la competitivitat del xicotet i mitjà comerç de València, mitjançant l’impuls de la compra en el comerç tradicional. «Amb estes accions volem que el xicotet i mitjà comerç i els mercats extraordinaris tinguen un paper important dins de la campanya nadalenca de la ciutat», ha explicat.

La campanya «EMBOLI-CAR» compta amb la participació de 1.000 comerços de València, entre els quals s’han repartit 70.000 papers per a embolicar regals. Així mateix, la unitat mòbil disposada recorrerà set mercats de venda no sedentària de la ciutat durant estes dates. Ahir va estar present en el mercat d’Algirós i durant la jornada de hui s’ha situat en el mercat de Jerusalem. A més, també participarà en els mercats del Cabanyal, Benicalap, Castella, Torrefiel i Mercat Central.

«Estem molt contents per com ha evolucionat el Nadal a València durant els últims anys. La gent ja pot quedar-se i gaudir d’estes festes a la nostra ciutat», ha assegurat Galiana, al mateix temps que ha recordat que la campanya de Nadal «és la més important per a la Regidoria de Comerç, ja que suposa al voltant del 35% de la facturació de tot l’any». A més, el regidor ha destacat que durant l’última Junta de Govern Local, es va aprovar junt als diferents sectors que formen el comerç de la ciutat, la creació d’una comissió que incloga la participació de grans superfícies en la campanya nadalenca del pròxim any, amb l’objectiu d’aconseguir «un Nadal encara més gran».