Ja es pot accedir a través de la pàgina web de Junta Central Fallera (JCF) a una nova visita virtual en 3D com la que es pot fer per conéixer el Museu Faller. La nova visita virtual permet vore al detall l’Exposició del Ninot que per tercer any consecutiu acull el Museu de les Ciències de València.

El responsable del disseny d’esta iniciativa és el fotògraf rus Màxim Sodomovskiy, especialista en visites fotogràfiques virtuals en 3D, responsable de la visita virtual ja existent per conéixer el Museu Faller i ambaixador del programa activat per la JCF per promocionar la candidatura que va acabar amb les Falles a la llista de Patrimonis Immaterials de la Humanitat. En sengles casos la seua col·laboració és desinteressada.

La visita virtual permet a la ciutadania, al món faller, a totes i tots els artistes i a qualsevol persona interessada accedir permanentment des de hui a totes les obres artístiques aportades per les comissions falleres a l’Exposició del Ninot. “Volem posar en valor la tasca professional de les artistes i els artistes fallers i que des de qualsevol racó del món es puga visualitzar les temàtiques, les sàtires i els estils diversos que apareixen en esta gran mostra d’art”, ha explicat el regidor de Cultura Festiva i president de JCF, Pere Fuset.

“València té un patrimoni artístic faller impressionant i el volem promocionar juntament amb la cultura de la falla associada a esta exposició, un dels esdeveniments més antics i destacats de les Falles”, ha explicat.