Comença una nova edició de la campanya “Ara pots pujar el reciclatge” amb l’objectiu d’igualar els bons registres de els Falles de l’any passat

Un any més la campanya ‘Ara pots pujar el reciclatge’ se suma a l’objectiu de fomentar unes Falles sostenibles i aprofitarà el potencial de la festa gran de la ciutat com a motor social per conscienciar sobre la importància del reciclatge d’envasos també durant les festes. La regidora de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha explicat que l’objectiu enguany és igualar els registres de l’any passat, quan es varen repartir 25.000 tiquets i s’arreplegaren 625 quilos d’envasos.

Enguany juntament amb el magatzem instal·lat al carrer de Xàtiva (número 30), hi haurà cinc punts d’arreplegada: dos al carrer de Colom (números 1 i 25), dos més al carrer de Xàtiva (números 21 i 22) i un altre a la Plaça de Sant Agustí (número 3), donat que el protocol de seguretat d’enguany no ha permés ubicar-los en la mateixa Plaça de l’Ajuntament.

“Els milers de persones que acudeixen cada dia a la mascletà podran dipositar en estos punts els pots o llandes i rebran tiquets amb què participaran en un sorteig diari. Ja portem dos anys regalant una bicicleta diària en reconeixement a la col·laboració ciutadana, tan fonamental en iniciatives com esta, que redunden en una celebració més sostenible i en una ciutat més neta”, ha explicat Soriano.

L’acció es desenvoluparà des de hui mateix fins al pròxim 19 de març en les hores prèvies i l’hora posterior a la disparada de la mascletà. Les persones participants podran consultar quines han sigut agraciades al sorteig diari a través de les xarxes socials.

Arxivat en: 2018, Ajuntament, Falles, Pilar Soriano, Reciclatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *