Valenbisi guanya més de 1.800 usuaris amb la promoció de nous abonaments

Dos mesos després de que la regidoria de Mobilitat Sostenible posara en marxa la promoció de nous abonaments de Valenbisi amb una rebaixa en el preu anual (de 29,1 a 25 euros), la primera vegada que es produeix esta davallada en set anys de funcionament, s’ha registrat un increment de 1.884 usuaris nous que s’han unit a la xarxa.

Des de 2014 la tendència que havia registrat Valenbisi era d’una pèrdua de clients progressiva que ara ha canviat d’una manera “contundent”, segons el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui s’ha mostrat “molt satisfet per estes dades d’increment d’usuaris que ens animen a continuar treballant de valent per oferir totes les alternatives possibles a la ciutadania per als seus desplaçaments”.

La rebaixa en l’abonament per a noves altes “enceta una línia totalment oposada als continus increments de la tarifa que es van dur a terme en temps del Partit Popular. Valenbisi va començar costant 18 euros en 2010, però el PP va aprovar una primera gran pujada a 24,41 euros en 2012. En 2013 la xifra es va tornar a incrementar fins als 26,07 euros, en 2014 es va situar en 27,12 i a la fi de 2015, la Junta de Govern Local, presidida per Rita Barberá, va signar l’últim increment fins als 29,21 euros”, ha declarat Grezzi.

El regidor Grezzi ha explicat que des de l’arribada del Govern de la Nau, “la prioritat ha sigut negociar amb JC Decaux –la concessionària del servici- millores per a Valenbisi sense que estes tingueren repercussió en el preu de l’abonament. Així, vam aconseguir que, per primera vegada, la multinacional posara un servici d’atenció al client gratuït i que atenguera també en valencià, així com la posada en marxa de canals oberts de comunicació amb els ciutadans a través de les xarxes socials”.

La promoció dels 25 euros coincideix amb la posada en marxa de l’Anell Ciclista, una infraestructura segura, segregada dels cotxes, que junt a la resta de noves ampliacions del carril bici a la ciutat de València, suposa un avanç en el foment de l’ús de la bicicleta com a transport i que ha impulsat que nous usuaris opten també per usar Valenbisi com a mitjà de transport.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Anell ciclista, Giuseppe Grezzi, mobilitat, Regidoria Mobilitat Sostenible, Sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *