La Junta de Govern aprova un conveni amb la Diputació per a fer actes pirotècnics i culturals a València

La Junta de Govern Local ha aprovat en la seua sessió de un conveni amb la Diputació Provincial, que aportarà 189.000 euros per a la realització d’activitats pirotècniques i culturals per part de la regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València en 2017.

La Junta de Govern Local ha aprovat i un conveni de col·laboració amb la Diputació de València pel qual l’administració provincial aportarà un total de 189.000 euros per a la realització d’activitats pirotècniques i culturals durant l’any 2017.

Esta aportació de la Diputació Provincial serà destinada a activitats pirotècniques i culturals organitzades per l’Ajuntament de València a través de la regidoria de Cultura Festiva.

També en la Junta de Govern Local s’ha aprovat la justificació de l’aportació de 985.000 euros que l’Ajuntament de València, a través del Servei d’Ocupació i Empreniment, va concedir l’any 2016 a la Fundació de la Comunitat Valenciana del Pacte per l’Ocupació en la ciutat de València.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Cultura Festiva, Pere Fuset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *