Dotze mercats municipals obriran el dijous 13 d’abril

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha confirmat que el pròxim dijous obriran la pràctica totalitat dels mercats municipals de la ciutat. La noticia s’ha donat a conèixer una vegada finalitzat el termini perquè cada mercat municipal comunicara al consistori quina era la seua voluntat de cara al pròxim dijous.

Així, els mercats municipals d’Algirós, Benicalap, Cabanyal, Castella, Central, Grau, Jesús, Jerusalem, Mossèn Sorell, Nazaret, Rojas Clemente i Torrefiel estaran oberts per a que la ciutadania puga realitzar les seues compres de productes frescos i de proximitat el pròxim dijous dia 13, així com els mercats extraordinaris de Torrefiel i Cabanyal.

Per la seua banda, els mercats de Russafa i de Benimàmet han decidit sobiranament restar tancats i tindre este dia de descans.

Així mateix, ja són dos els artistes de carrer que s’han estrenat al Mercat de Mossèn Sorell en la iniciativa de la regidoria de Comerç que porta per nom ‘Del Carrer al Plat’ i que té com a objectiu la promoció del Mercat de Mossèn Sorell i la dinamització del barri.

En total, seran sis concerts, a càrrec de components de l’Associació de Músics i Artistes de Carrer de València, que tindran lloc en este mercat municipal durant tots els dissabtes del mes d’abril en horari comercial, d’11.30 a 13.30 hores.

 

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Cabanyal, Carlos Galiana, Comerç Just, Mercat Central, Mercat del Grau, Regidoria de Comerç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *