Premi europeu a la regidoria de Mobilitat Sostenible

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, va arreplegar el reconeixement que fa la Comissió Europea a les autoritats locals que han fet importants esforços en la promoció de la mobilitat urbana sostenible i que ho demostraren en l’European Mobility Week, que es va celebrar del 16 al 22 de setembre de 2016.

“València està molt orgullosa d’este reconeixement públic d’Europa que premia els avanços cap a una millor i més sostenible mobilitat. És una gran noticia per a la nostra ciutat. El reconeixement és per a tot el personal tècnic de la regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament i, en definitiva, per a tota la ciutat”, va declarar Grezzi.

Este premi se suma al que ha atorgat a la regidoria el Ministeri de Medi Ambient en el marc de la Setmana Espanyola de la Mobilitat. El jurat va concedir una distinció a la capital del Túria per les mesures adoptades per calmar el trànsit i promoure la conversió en zones de vianants del centre de la ciutat.

Arxivat en: 2017, Ajuntament, Anell ciclista, Giuseppe Grezzi, mobilitat, Regidoria Mobilitat Sostenible, Setmana de la Mobilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *