La Setmana de la Mobilitat es desplega pels barris i inclou en el seu programa la primera fira de la mobilitat sostenible

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de València celebra la Setmana de la Mobilitat, amb un programa que el regidor de Mobilitat Sostenible. Les activitats començaran el dimecres 14 de setembre i acabaran el dijous 22, amb la celebració del Dia sense Cotxes.

Grezzi ha subratllat que l’objectiu principal de la Setmana de la Mobilitat d’enguany és “involucrar tots els barris de la ciutat”. Grezzi ha destacat la col·laboració i implicació de l’EMT, que organitzarà activitats en cada barri i en els mateixos autobusos, i també de la Policia Local, “que s’ha implicat amb molt d’interés en nombroses activitats en les places i carrers de la ciutat”.

Cada dia, l’epicentre de la Setmana de la Mobilitat estarà en un barri, des del Marítim fins a Russafa passant per Benicalap, Tres Forques, Castellar o el centre. Als matins es realitzaran activitats escolars en 16 centres dins del programa “EMT a l’Escola” i a les vesprades tindran lloc actes i trobades organitzades per entitats veïnals i socials, per a acabar cada jornada amb un concert d’una banda valenciana.

La principal novetat de la Setmana de la Mobilitat 2016 serà la celebració de la I Fira de la Mobilitat Sostenible, que tindrà lloc entre els dies 16 i 18 a la plaça de l’Ajuntament. El regidor Giuseppe Grezzi l’ha descrit com “un espai per a debatre, gaudir i experimentar amb els diferents avanços en matèria de mobilitat sostenible”.

Així mateix, durant la Setmana de la Mobilitat, l’Ajuntament incentivarà els desplaçaments a peu i amb bicicleta amb la iniciativa “Mou-te per València”. A través de la plataforma Ciclogreen, totes les persones que s’inscriguen en la web www.moutepervalencia.com i registren els seus trajectes com allí s’indica obtindran punts amb els quals podran optar a premis oferits per les empreses col·laboradores.

La Setmana de la Mobilitat acabarà el dijous 22 amb la celebració del Dia sense Cotxes. Com ha explicat el gerent de l’EMT, Josep Enric Garcia, durant tot el dia els autobusos seran gratuïts. Garcia ha donat a més detalls sobre una campanya promocional posada en marxa per l’entitat: “Des del 12 de setembre fins al dia 25, els dos inclosos, totes les recàrregues de bonobusos que es realitzen a través del web www.emtvalencia.es o l’aplicació mòbil de l’EMT rebran un regal de dos viatges extra per cada deu comprats”.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Giuseppe Grezzi, mobilitat, Setmana de la Mobilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *