Més de 200.000 díptics es repartiran al llarg d’esta setmana en la segona fase d’informació sobre la nova xarxa de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) que començarà a operar demà dimarts 26 de juliol. En ells es donaran tots els detalls als usuaris i usuàries sobre les millores de cada línia amb informació personalitzada.

A banda dels dispensadors de díptics i tríptics que estaran carregats a cada autobús, 32 informadors i informadores estaran en contacte amb els passatgers i passatgeres per a solucionar qualsevol dubte sobre els canvis que es posaran en marxa demà dimarts 26 de juliol. També hi haurà una bustiada de les línies 8, 29 i 73 explicant als veïns i veïnes afectats les millores.

D’altra banda, al llarg de la setmana hi haurà una distribució selectiva d’informació a les Juntes de Districte, Centres de Majors, hospitals, Centres de Especialitats, ambulatoris, biblioteques i associacions de veïns. També s’han posat els cartells específics de cada línia a les marquesines afectades i s’augmentarà la presència en xarxes socials.

D’altra banda, ja està en marxa també la nova web www.emtvalencia.info que servirà per a millorar la comunicació entre l’EMT i els ciutadans i ciutadanes de València.

Els dies 26 i 27 juliol es tornarà a reforçar la comunicació al carrer que tornarà a principis de mes de setembre per a que tots els valencians i valencianes coneguen les millores de la xarxa del seu transport públic.

Giuseppe Grezzi, ha destacat que des de l’empresa municipal s’estan posant tots els recursos que tenen al seu abast per a donar tota la informació i ajudar a la ciutadania en qualsevol aspecte que tinga a vore amb “la nova xarxa de línies, més ràpida, que millora les freqüències de pas, que substituïx antigues concessions privades com metrorbital i que, en definitiva, dona un millor servici a tots els usuaris i usuàries de la ciutat”.