Esta setmana començarà a circular el nou vehicle que l’Empresa Municipal de Transports ha adquirit per a donar servici als 679 usuaris i usuàries que tenen greus problemes de mobilitat i que gràcies a la col·laboració amb l’EMT poden desplaçar-se amb normalitat per la ciutat.

Giuseppe Grezzi ha destacat que “actualment la flota d’autobusos que ofereix este servici està composada per quatre vehicles amb una mitjana d’edat molt elevada. Amb esta incorporació i una altra que es farà a la tardor el servici serà més eficient i eficaç”.

L’ús principal d’este servici especial és el de portar puntualment als usuaris i usuàries als Centres de Dia, a rehabilitació o de manera regular als seus llocs de treball i d’estudi.

D’altra banda també s’està contactant amb les diferents associacions de persones amb alguna discapacitat per a modificar el reglament d’este servici que prové del anys 80. Grezzi ha dit que “amb les noves normes, l’EMT vol adaptar el servici a les necessitats i possibilitats que ofereixen les noves tecnologies”.