L’Ajuntament posa a disposició de veïns i veïnes una nova aplicació mòbil per al pagament de les multes

Amb la premissa de facilitar les gestions de la ciutadania, l’Ajuntament ha posat en marxa la nova aplicació per a dispositius mòbils MultaPAY València, que permet que les persones que hagen rebut una sanció de trànsit puguen fer efectiu el pagament des dels seus telèfons mòbils o tauletes.

Carlos Galiana ha presentat esta nova ferramenta “amb la voluntat que la gent tinga més mitjans i facilitats per a poder realitzar el pagament de les sancions, a fi d’evitar desplaçaments, cues o inclús recàrrecs”. Tal com ha subratllat Galiana, “en cap cas ens mou l’afany recaptador, atés que les multes que s’imposen són les que són, independentment de com es paguen”.

Actualment, ja es pot pagar amb targeta de crèdit, o per internet amb certificat digital i sense. I, a més, també es facilita el pagament a través dels dispositius mòbils (telèfons, tauletes,…) tant en el sistema Android com en IOS.

Galiana ha subratllat l’ús cada vegada major dels mitjans telemàtics per al pagament de multes. De fet, a través del web municipal ja s’han pagat 416 sancions.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Carlos Galiana, MultaPAY València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *