Campillo anuncia un pla d’eficiència energètica que reduirà el consum en un 30%

L’Ajuntament de València destinarà quatre milions d’euros a la millora de l’eficiència de l’enllumenat públic de la ciutat, la qual cosa suposarà una reducció del consum energètic d’almenys el 30%. Sergi Campillo ha informat d’esta iniciativa que tindrà un finançament especial amb interés zero a través del Fons Nacional d’Eficiència Energètica i que afecta aproximadament el 20% dels punts d’enllumenat públic.

“(…)Amb esta licitació volem canviar aproximadament el 20% dels punts de llum de la nostra ciutat que són altament contaminants per alters models que siguen menys contaminants i menys consumidors d’energia, i que ens permetran aconseguir un estalvi important de recursos econòmics per a destinar-los a altres necessitats”, ha destacat Campillo.

La nova font lluminosa LED contribuirà també a pal·liar el problema de contaminació lumínica que patix la nostra ciutat com a conseqüència de la política d’enllumenat de les corporacions anteriors.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Sergi Campillo, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *