Un parc de més de 44.000 metres quadrats, delimitarà la fi de l’antic llit del Túria a la ciutat de València. Eixe és l’acord amb l’Autoritat Portuària per delimitar els espais i els usos del Port i dinamitzar el barri de Natzaret “en benefici de la ciutat”, ha destacat hui Joan Ribó. A més, el club Llevant U.E instal·larà ahí la seua Ciutat Esportiva.

“Un gran parc i una zona esportiva faran que el barri de Natzaret recuperen zones d’esplai, després que els seus veïns veieren perdre la platja fa dècades. Els governants d’esta ciutat teníem un deute històric amb el barri, i per això m’he implicat personalment en unes negociacions que vull que repercutisquen sobre el benestar dels veïns i veïnes del barri”, ha declarat Joan Ribó.

Així, Ribó ha explicat que hi haurà una continuïtat del marge ajardinat del jardí del Túria fins arribar a la zona portuària, i que es concedirà una reivindicació històrica de Natzaret, com és el desplaçament en més de 100 metres de la rotonda que provocava les queixes del veïnat quan arribaven les pluges.