Sergi Campillo ha atés les peticions veïnals que reclamaven la reparació de tres punts de llum en la zona de la Devesa.

En concret, s’han reparat i posat en funcionament tres fanals en diversos punts de la zona de la Devesa. Una de les actuacions s’ha produït en la parada d’autobus de La Murta – LAHIVER en sentit cap a València; la segona intervenció s’ha fet en la parada d’autobús al Tallafoc de la Garrofera; en tercera instància, s’ha reparat la lluminària que hi havia en la parada d’autobús davant del complex Devesa Gardens.

Les lluminàries de LED instal·lades són d’última generació. “Amb esta tecnologia regulem el consum i la producció de llum i reduïm l’impacte energètic en una zona d’una gran biodiversitat, conjugant així el respecte per les espècies que habiten al Parc Natural de l’Albufera amb les necessitats del veïnat de la Devesa”, ha explicat Sergi Campillo.

“Esta actuació respon a un reivindicació històrica de l’Associació de Veïns de la Devesa, on s’ha produït moltes altres actuacions municipals des de l’any passat. Fa dos setmanes els vam presentar de primera mà els dispositius de prevenció i extinció d’incendis. A més, estem controlant el volum de vegetació pròxim a la zona residencial i fa uns mesos ja vam instal·lar una passarel·la de fusta reclamada pel veïnat per a facilitar la seua mobilitat”, ha destacat Campillo.