Joan Ribó: ” El Palau de la Música ha de ser per a totes les persones a qui agrade la música i a totes les que es dediquen a la música”

Joan Ribó s’ha reunit per primera vegada amb el nou director del Palau de la Música i li ha traslladat la seua voluntat de que s’òbriga a totes les persones a qui agrada la música i a totes les que es dediquen a la música.

Ribó ha recordat que “a València hi ha milers de xavals que es formen com a músics”, i també molts professionals de la música, als quals el Palau es vol obrir. “Crec que la de Vicent Ros és una aposta important en la qual es conjuga des de l’excel·lència fins al treball de base, i em sembla que podem estar satisfets de l’elecció que s’ha fet”.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Joan Ribó, Palau de la Música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *