Joan Ribó i Isabel Lozano han inagurat l’exposició fotogràfica “Donant la cara. Un passeig per la diversitat” oberta des de hui fins al 8 de juliol al Saló de Cristall de l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTB. L’exposió té per objecte trencar els estereotips sobre les persones LGTB i oferir, a més, referents positius per als adolescents.

Joan Ribó ha reiterat que l’Ajuntament obri un any més les portes a la celebració dels valors de la diversitat, “perquè creiem fermament en la igualtat de els persones des de la identitat pròpia de cadascú. Lesbianes, gais, transexuals i bisexuals teniu cabuda en este Ajuntament, no com qualsevol altre ciutadà, sinó amb l’orgull propi de fer valdre la pluralitatde la nostra societat”.

Per la seua part, Isabel Lozano ha proclamat la postura del consistori en favor de la tolerància: “Que ningú se senta culpable, avergonyit, discriminat, menyspreat, perseguit, atacat, o siga acomiadat del seu treball, empresonat o assassinat per ser gai, lesbiana, transexual o bisexual. Des d’este govern municipal ens hem compromés amb esta tasca des del primer minut, una tasca essencial per a una vida en comú integradora que garantisca els drets de les persones davant dels missatges excloents que encara escoltem”.