El Mercat del Grau rebrà una inversió de 2,4 milions d’euros

Després de mesos de treball amb la Generalitat Valenciana, la Regidoria de Comerç ha aconseguit rescatar recursos per a “remodelar de manera integral el mercat, fer-lo mediambientalment sostenible i arquitectònicament modern i innovador”, ha declarat Carlos Galiana.

La inversió de millora del Mercat del Grau suposa “una aposta ferma i decidida pel comerç de proximitat de la ciutat i per reforçar l’activitat dels mercats municipals, ja que considerem que és essencial en el proveïment de productes frescos a a la nostra ciutat”, ha dit Galiana.

La idea és convertir el Mercat del Grau en un “referent” desl mercats municipals en l’àmbit estatal que incorpore el model de proximitat i ecològic com a tret característic.

El model de proximitat “respecta la temporalitat, té cura del medi ambient i ofereix  garanties de qualitat i frescor al consumidor. A més, aporta gran beneficis a l’economia local, ajuda a menjar millor i dóna suport als xicotets agricultors, amb els qual este govern té un compromís per fer, de la seua, una opció de treball real”, ha comentat Galiana.

Pel que fa a la remodelació de l’edifici del Mercat del Grau, “es tracta de fer un mercat sostenible 360º, des de la seua estructura fins al producte fresc que allí s’adquireix”, ha assenyalat Galiana.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Carlos Galiana, Marítim, Mercat del Grau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *