Joan Ribó assegura que cal “construir una Unió més democràtica i social en pro de la convivència”

Després de conéixer-se els resultats del Brexit, Joan Ribó ha llançat un missatge de “tranquil·litat i confiança” las ciutadans britànics que residixen actualment a la nostra ciutat.

“Hui és un dia trist per a la Unió Europea, però suposa també l’inici d’un procés de canvi en el si de la Unió: és necessari reforçar les institucions europees i el procès d’integració comunitari dirigit a construir una Europa cada vegada més democràtica i més social, a fi de garantir la convivència”, ha manifestat Ribó.

Així mateix, Ribó s’ha dirigit als ciutadans britànics residents a València i ha assenyalat la importància que estos continuen mantenint els seus drets i deures amb normalitat, i ha destacat que es tracta d’una comunitat “àmplia, important i plenament integrada a al nostra ciutat”.

 

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Brexit, Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *