Joan Ribó i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori signen un conveni per a regenerar i renovar el barri del Cabanyal

El passat dimarts Joan Ribó i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori van signar el conveni ARRUS per al Cabanyal que suposarà que uns 300 habitatges del barri puguen ser rehabilitats.

Joan Ribó va destacar que “es un pas endavant per a redreçament d’este barri: un barri que ha estat tan maltractat durant els últims 30 anys i on estem posant els fonaments perquè els avanços es puguen veure molt ràpidament”.

A més va assenyalar que amb este conveni es signa “un conveni al voltant de la rehabilitació d’habitatges, que és el model en el qual nosaltres ens volem basar; en tots els aspectes de l’habitatge, de la construcció, però apostant no per la nova construcció sinó per la rehabilitació. Pensem que d’esta manera totes les persones que van haver d’eixir del mercat laboral per la crisi de la bambolla immobiliària poden tornar a trobar un lloc de treball a poc a poc amb empreses que són de la ciutat, no grans empreses, i que d’alguna manera poden ajudar a disminuir l’atur en esta ciutat, que és un fet molt important”.

Va afegir que “hem de celebrar que en este procésde rehabilitació este barri tornarà a ser el barri que mai hauria deixat de ser, el barri que alguns vam somiar que fóra, que ja no es destruirà sinó que tornarà a redreçar-se i té un gran valor patrimonial i, en definitiva, tornarà a ser un gran barri per a la seua gent, sense voluntat de gentrificació, però també sense voluntat de guetització, un barri per a la gent normal que ha viscut ací i per a la que vulga vindre en unes condicions raonables”.

Arxivat en: 2016, Ajuntament, Cabanyal, Conveni ARRUS, Joan Ribó, Marítim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *