Joan Ribó, acompanyat de Glòria Tello van presentar ahir dimecres l’avanç de la programació del Palau de la Música per a la pròxima temporada 2016-17.

En la seua intervenció, Joan Ribó va recordar la “llarga i profitosa” trajectòria del Palau de la Música, “que hui dia és una eina fonamental en la cultura de la ciutat. València és una ciutat de la música, la capital mediterrània més important a nivell musical. des d’aci s’irradia cultura musical a tot l’Estat i a les principals ciutats. L’alcalde va deixar palés “l’orgull” de la ciutat pel Palau i ha fer vots perquè continue el seu treball “cap a la perfecció d’una banda i cap a la màxima divulgació de la música a tota la societat per una altra”.

Per la seua banda, Glòria Tello va destacar entre les novetats de la temporada “la primera cent per cent d’este govern” el vessant divulgatiu i d’obertura a tots els públics i totes les músiques “mantenint i millorant el nivell d’excel·lència” i amb l’Orquestra de València i els seus músics com a base”.

Glòria Tello també es va referir a l’ampliació i consolidació del projecte social de l’Orquestra de València, iniciat esta temporada amb la celebració de concerts en la presó de Picassent i l’Hospital de la Fe “perquè creiem que la música és un dret per a tots”.