Una representació de la junta directiva del Gremi d’Artistes Fallers ha lliurat a Joan Ribó, el Ninot d’Or, la màxima distinció que atorga l’entitat “per haver aconseguit l’acord per part de tots els grups polítics de l’Ajuntament per a millorar les condicions de treball del Gremi i de la mateixa Ciutat de l’Artista Faller”.

En agraïr la distinció, l’alcalde ha manifestat que “sense el Gremi no hi hauria Falles i vull que el Gremi sàpia que seguim treballant perquè siguen reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, però també per dignificar el treball del Gremi i el barri i l’entorn de la Ciutat de l’Artista Faller. Volem que el barri siga confortable per als artistes i també reconegut com una zona creativa, un planter d’artistes i artesans, una zona a la qual volem donar vida, perquè l’artesania fallera és un element vital de la festa i també del treball de moltíssims valencians”.

Joan Ribó ha avançat que en els pròxims pressupostos de l’Ajuntament figuraran dotacions destinades a futures actuacions en la zona i ha reiterat que el govern municipal escoltarà tot el que el Gremi vulga sugerir.