Informar sobre la importància del cordó dunar de la Devesa del Saler, dels impactes a què es veu sotmés pels visitants i els esforços que realitza l’Ajuntament de València per a conservar els diversos ecosistemes del Parc Natural de l’Albufera i la mateixa platja han sigut les claus de l’activitat organitzada pels servicis municipals Devesa-Albufera i Ocupació amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. Vora 350 persones han gaudit dels diversos itineraris oferits als visitants.

Sergi Campillo ha explicat que “és fonamental que la gent conega la importància dels diversos ecosistemes que hi ha al Parc Natural de l’Albufera com a pas previ perquè siguen conscients de la necessitat de recuperar-los i preservar-los”.

Des del Servici Devesa-Albufera s’ha destacat la receptivitat de moltes famílies que han acudit a fer l’activitat amb xiquetes i xiquets menuts, que, a més, han pogut entretindre’s i aprendre amb diverses activitats infantils.

Entre els materials utilitzats durant l’activitat hi ha hagut el corresponent a la campanya d’informació i conscienciació “La Devesa és teua. Cuida-la”, que continua en funcionament des que la va impulsar Campillo el mes de març passat.