El candidat de Compromís a l’alacaldia de València, Joan Ribó, ha respost esta vesprada a les desenes de preguntes que els han fet els veïns i veïnes dels barris d’Orriols i Torrefiel. En la plaça del Tossal del Rei, Ribó i la també candidata Pilar Soriano han protagonitzat esta trobada ciutadana en línia amb la campanya “a peu de carrer” que la formació està fent per tots els barris de la ciutat.

Al llarg de la cita s’ha debatut sobre aspectes com el patrimoni dels barris, com es millorarà la deficient urbanització de la zona, i com des de Compromís es veu prioritari dur a terme un pla de neteja intensiva “per tal que els veïns i veïnes d’Orriols i Torrefiel visquen en unes condicions dignes als seus propis barris”, com ha dit Ribó. També s’han posat damunt la taula les preocupacions de la ciutadania sobre la deficient connexió del transport públic en la zona, així com les propostes de Compromís per a fer dels solars abandonats espais que, encara que siga provisionalment, puguen albergar parcs, pistes d’esport o aparcaments.

D’esta manera, Compromís demostra la seua aposta per “una política a peu de carrer, en companyia de les persones”, com ha dit Joan Ribó, “perquè des de Compromís entenem que s’ha de fer política no només per a la gent, sinó sobretot amb la gent i abordar les problemàtiques de la ciutat des del diàleg, com hem fet hui, per tal de solucionar els problemes reals de les persones”.