Exigim la recuperació de l’antic edifici de l’Hospital la Fe

Compromís per València ha exigit la recuperació de l’antic edifici de l’Hospital la Fe per a l’assistència sanitària del districte de Trànsits. Consol Castillo, regidora i candidata de Compromís per València ha declarat: “Des de Compromís estarem amb els veïns exigint dotacions sanitàries per als barris del nord-oest de la ciutat, no entenem com el PP vol enderrocar un edifici amb un cost de 18 milions d’euros quan encara podria ser utilitzat al servei de la ciutadania”.

Castillo ha exigit explicacions tant a la Generalitat Valenciana com a l’Ajuntament de València per l’endarreriment de la creació del mapa sanitari de la ciutat, que obliga a desplaçaments innecessaris d’un costat a altre de la ciutat per als veïns i les veïnes. Finalment des de Compromís han criticat al Partit Popular per la falta de transparència, resolució i participació de la ciutadania i del sector sanitari a l’hora d’ubicar les infraestructures de la xarxa de salut.

Arxivat en: Consol Castillo, Sanitat i Benestar Social

Comentaris

  1. Brunovlv diu:

    La antigua Fe no vale para nada, son edificios con unas instalaciones insostenibles, son edifucios con problemas muy graves en las instalaciones, falta de seguridad, son en definitiva inoperativos. Soy de compromis hasta la medula pero pienso que nos equivocamos tratando de matener en pie la antigua fe y mucho menos para uso como hospital.
    Bruno . Ing. industrial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *