El candidat de Compromís per València ha llançat a TVE l’oferta d’un debat electoral entre els candidats i candidata a l’alcaldia de la ciutat, i la direcció de la Delegació Territorial s’ha mostrat favorable. La proposta s’estén a la resta de televisions d’àmbit local i supramunicipal de València.

El regidor-portaveu de Compromís, Joan Ribó, anima “a tots els candidats perquè participen en un debat electoral que considerem d’interés públic. Una petició que faig extensiva especialment a la senyora Barberà que durant els últims 4 anys s’ha negat sistemàticament a participar en cap debat”.

El candidat de Compromís per València a l’alcaldia de la ciutat, Joan Ribó, ha proposat formalment a la Delegació Territorial de TVE a la Comunitat Valenciana la celebració d’un debat televisat per tal que “l’audiència puga formar-se una opinió pròpia de les propostes i idees que plantegen els candidats i candidates dels principals partits polítics en estes eleccions municipals”, i la direcció d’esta delegació s’ha mostrat completament favorable, adaptant-se als requisits tècnics que siguen necessaris.Per a Ribó, “la ciutat de València és suficientment important com perquè un debat d’estes característiques siga considerat d’interés públic i, per tant, emplace a la resta de candidats a l’alcaldia a expressar la seua voluntat de participar. Especialment a la candidata del PP, , ja que lamentablement, durant tota la legislatura, Barberà no s’ha atrevit a confrontar idees amb l’oposició en un sol ple, ni en un sol debat sobre l’estat de la ciutat. En Compromís per València no tenim por a debatre; no sabem per què ella s’amaga”.

D’esta manera, el candidat a l’alcaldia de València ha formalitzat una proposta per a celebrar un debat en la desconnexió territorial de TVE en el format que els servicis tècnics i informatius consideren més oportú, perquè “els veïns i veïnes d’esta ciutat haurien de tindre l’oportunitat de contrastar en directe les idees, les propostes i les opinions de les persones que, des de l’àmbit polític, pretenem governar l’Ajuntament. Fins ara s’havien pogut realitzar debats electorals d’àmbit municipal en Canal 9, però la decisió unilateral i autoritària del president del PP, Alberto Fabra, de tancar RTVV impedeix ara als valencians expressar-se i informar-se com seria convenient en una societat que aspira a aprofundir en la seua qualitat democràtica”.

Joan Ribó ha fet extensiva la seua proposta de debat electoral a totes les televisions d’àmbit valencià que poden sintonitzar els televidents de la ciutat.

Vols escoltar a Joan Ribó emplaçant els candidats i candidata a l’alcaldia a un debat electoral en TVE? Dóna-li al Play!