El Grup Municipal Compromís ha convidat les entitats Orriols Con-vive i Salvem el Cabanyal a assistir a la mascletà des del balcó de l’Ajuntament. Tal i com ha dit el portaveu de Compromís, Joan Ribó, “volem que la ciutadania recupere el protagonisme que li toca, i les entitats socials mereixen un reconeixement que l’actual equip de govern no els dóna”.

El Grup Municipal Compromís ha convidat les entitats Orriols Con-vive i Salvem el Cabanyal a assistir a la mascletà fallera des del balcó de l’Ajuntament. Les dos associacions se sumen així a la resta d’entitats que durant estes falles han sigut convidades per Compromís a la balconada del consistori perquè, com ha dit el portaveu de la coalició, Joan Ribó, “volem que la ciutadania recupere el protagonisme que li toca. Les entitats socials treballen dia a dia per a millorar esta ciutat i mereixen un reconeixement que l’actual equip de govern no és capaç de donar. Des de Compromís creiem en les capacitats de les xarxes ciutadanes i pensem que són fonamentals per a construir una democràcia d’alta qualitat. Especialment, si cal, en el cas de les entitats veïnals”.

Joan Ribó ha destacat d’Orriols Con-vive “la seua capacitat per a treballar en favor de la diversistat en un barri multicultural, on el dret a la igualtat de les persones només s’aconsegueix respectant la diferència”. En el cas de Salvem el Cabanyal, ha volgut destacar “la seua resistència ciutadana front a un PP que només ha buscat la destrucció de tot un barri per a especular. Perquè la ciutadania, quan s’uneix, és capaç d’alçar un crit de dignitat i fer front a les actuacions prepotents de Barberà”.

Les representants d’Orriols Con-vive han sigut Carmen Tarín i Marian Lloret; i els de Salvem el Cabanyal, Maribel Doménech i Vicent Gallart. També ha estat present en el balcó de l’Ajuntament el síndic del Grup Parlamentari Compromís, Enric Morera. Tots ells acompanyats pel portaveu de Compromís per València, Joan Ribó.