Joan Ribó serà candidat a l’alcaldia de València per Compromís

Mitjançant un procés de primàries, obert a la ciutadania, Joan Ribó ha estat triat candidat a l’alcaldia de València per Compromís. Cal destacar l’àmplia participació ciutadana en les votacions, amb més de 3000 persones.

En quant a la llista, el més votat va estar Pere Fuset seguit de Consol Castillo, Glòria Tello, Giuseppe Grezzi i Isabel Lozano, que junt a la resta de candidatures formaran part de la llista electoral de Compromís per València al maig.

A totes i tots, l’enhorabona per haver fet història per la democràcia oberta. I moltes gràcies a tota la gent  heu participat. Els resultats complets a https://compromis.net/primaries/resultats/locals/7

resultats

(feu clic a la imatge per ampliar)

Arxivat en: General, Joan Ribó, Primàries

Comentaris

  1. Retroenllaç: L’encanteri del riu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *