El tinent d’alcalde Vicente Igual (PP) no respon a les preguntes que li fa Compromís sobre les propostes de millora dels servicis municipals, presentades en la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions.

La regidora de Compromís Pilar Soriano observa com “Igual (PP) menysprea tant a les institucions com a la ciutadania: no rendeix comptes de les seues funcions i ignora la tasca fiscalitzadora de l’oposició”.

El Grup Municipal Compromís ha denunciat la nul·la predisposició del tinent d’alcalde Vicente Igual a respondre de les actuacions de la seua delegació en la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions. Després que la regidora de Compromís, Pilar Soriano, li reclamara quines són les actuacions que es pensen implementar per a millorar el funcionament dels servicis municipals arran les queixes presentades en dita Comissió, així com les recomanacions presentades, el regidor del PP, “fent gal·la de la prepotència habitual en l’equip de govern local, i menyspreant tant els objectius de la Comissió de Suggeriments i Reclamacions, com la tasca fiscalitzadora de l’oposició, ha evitat respondre amb quines accions concretes pensa fer uns servicis municipals més òptims”.

En realitat, afegeix Soriano, “ens trobem davant d’una falta de respecte a les institucions i a la ciutadania: Vicente Igual (PP) decideix no rendir comptes de les seues funcions com a regidor, un aspecte especialment greu si considerem que en esta Comissió s’integraran tots els aspectes relatius a la transparència del govern municipal, tal i com s’estableix en la futura Ordenança de Transparència i Participació Ciutadana. Sembla que la participació li ve gran, però sobretot demostra no assumir el funcionament democràtic de les institucions”.

Vols escoltar la regidora Pilar Soriano denunciant la nul·la disposició de l’equip de govern a estimar les queixes i suggeriments de millora dels serveis públics? Dóna-li al Play!