Des de demà, 28 de gener, fins a divendres 30, es podrà votar telemàticament tots els candidats i candidates de les primàries de Compromís. Dissabte, 31 de gener, es podrà votar presencialment en les meses electorals que s’habilitaran a l’Octubre-Centre de Cultura Contemporània (C/Sant Ferran, 12).

El portaveu de Compromís per València i candidat a encapçalar la llista a l’alcaldia,  Joan Ribó, s’ha felicitat per l’alt nombre de participants en este procés democràtic i anima a la votació.

Demà dimecres, 28 de gener, comencen les votacions telemàtiques per a triar quines persones seran les que configuren la llista electoral de Compromís per València als pròxims comicis municipals. Les més de 5.000 persones que s’han inscrit podran votar de manera electrònica fins el divendres, dia 30. L’endemà, 31 de gener, s’habilitaran fins a 5 meses electorals a l’Octubre-Centre de Cultura Contemporània per a poder votar de manera presencial. En este espai cèntric de la ciutat de València (C/Sant Ferran, 12) es podrà votar en les urnes des de les 17h fins les 20h de la vesprada. Aquelles persones ja inscrites que preferisquen dispositar el seu vot presencialment, hauran de dur qualsevol document que justifique el seu empadronament en la ciutat.

D’esta manera, triaran entre les 21 persones candidates a configurar la llista electoral de Compromís, amb un sistema paritari de votació, així com el candidat a encapçalar-la.

El portaveu de Compromís per València i candidat a encapçalar la llista a l’alcaldia, Joan Ribó, ha expressat la seua satisfacció “per l’alt nombre de persones interessades a participar d’un procés democràtic que ens encoratja encara més per treballar a favor d’un canvi polític a València; per una ciutat oberta, transparent, sostenible, en clau de progrés i orgullosa de la seua pròpia identitat. Amb els valors de ciutadania que Compromís vol imprimir al pròxim govern municipal”.

Vols escoltar el portaveu de Compromís per València, Joan Ribó, animant el vot a estes primàries? Dóna-li al Play!