Compromís per València presentarà una moció al Ple de l’Ajuntament perquè s’arreglen els greus desperfectes que afecten el pont que uneix la platja de la Malva-rosa amb la veïna Patacona, sobre la séquia de Vera.

Després de constatar la perillositat de l’actual estat de la passarel·la, la coalició ha rebut les queixes dels veïns i banyistes de la zona.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de València presentarà una moció en el pròxim Ple de l’Ajuntament de València en què denunciarà el deplorable estat en què es troba la passarel·la que uneix les platges de la Malva-rosa amb la Patacona d’Alboraia sobre la séquia de Vera. La regidora de Compromís, Pilar Soriano, ha visitat la zona i s’ha reunit amb diversos veïns de la zona. Amb ells ha constatat la perillositat que suposa la infraestructura a causa de la deixadesa de l’equip de govern municipal, “a qui sembla que li té exactament igual els despreniments del pont i els riscos que això comporta per als ciutadans que usen la passarel·la, entre ells els milers de turistes que passen per ella”.

La falta de manteniment en la infraestructura és evident” ha prosseguit la regidora Soriano, “amb els despreniments constants de pedres que arriben fins a la vora de la mar”. En la moció que presentarà davant el Ple demanarà a l’equip de govern una actuació ràpida i eficaç que acaben amb esta problemàtica, que s’uneix a la brutícia que ja pateix la desembocadura de la séquia de Vera, i els problemes d’erosió de l’arena que s’han produït amb les obres realitzades en el port arran la celebració de la Copa Amèrica: “uns problemes que fa temps que existeixen i persisteixen davant la inacció de l’equip de govern municipal”.