Compromís es reunix amb l’ADCV per intercanviar visions.

El passat 21 de maig, el grup de treball de Compromís per les Festes es va reunir amb l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’intercanviar visions i debatre la gestió que realitza la Delegació de Festes del’Ajuntament de València en temes d’imatge i projecció.

El debat es va centrar en dos punts: la necessitat de crear una imatge corporativa, en concret per a la festa de les Falles, i en la forma de realitzar els concursos de cartells de les diferents festes de la ciutat. Vam poder comprovar que les propostes de l’ADCV i les de Compromís estan en la mateixa línia.
És necessari que la imatge institucional de la festa de les Falles estiga unificada en totes les seues manifestacions i que aquesta siga impactant i identificativa, en definitiva, que es cree una estructura que genere marca.
En referència al concurs de cartells de les diferents festes, el ventall de possibilitats és major, coincidint que cal treballar en uns factors claus: qualitat artística, elecció d’un jurat qualificat/especialitzat i potenciar la participació ciutadana.

Podeu consultar la web de l’Associació ací: http://adcv.com/

Arxivat en: Cultura i Educació, Falles, Pilar Soriano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *