Erasmus + és un programa de la Unió Europea per a millorar la ocupació, modernitzar l’educació, la formació i el treball juvenil, dotat amb 14.700 milions d’euros

 

La comissió de progrés humà de l’Ajuntament de València ha aprovat adherir-se al Programa Erasmus + a proposta de Consol Castillo, regidora de Compromís. A més d’adherir-se, l’Ajuntament promourà la informació, infraestructura i material necessari per a que les organitzacions juvenils de  la Ciutat de València que estiguen interessades a la proposta puguen rebre les ajudes arreplegades al programa.

 

Erasmus + és un programa de la Unió Europea per a millorar les qualificacions i la ocupació, i modernitzar l’educació, la formació i el treball juvenil dotat amb 14.700 milions d’euros per als 7 anys que durarà a partir de 2014.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís
Consol Castillo, regidora de Compromís

El Programa Erasmus + ofereix a més de 4 milions d’europeus l’oportunitat d’estudiar, fer pràctiques o voluntariat a països de la UE. El programa finançarà associacions transnacionals entre institucions i organitzacions educatives, de formació i juvenils, destinades a fomentar la cooperació i tendir ponts entre el món de l’educació i el treball. També recolzarà els esforços per a modernitzar els sistemes d’educació, formació i joventut.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha declarat: “Ara és més important que mai apostar per un jovent ben format, multicultural i amb capacitat per a la mobilitat laboral, apostar fort per la formació dels futurs professionals, en les mans dels quals està el futur de la societat europea. Des de Compromís entenem que el consistori no pot perdre l’oportunitat de participar en este programa, que pot resultar decisiu en la formació cultural, educativa i social del col·lectiu de joves de València”.

Escolta l’àudio: Consol Castillo.MP3