Des del principi d’esta setmana el punt d’informació cultural, localitzat a la façana principal de la casa consistorial, roman tancat al públic

 

Compromís ha denunciat que el punt d’informació cultural de l’Ajuntament de València es troba tancat des de principis de setmana. Esta oficina situada en la façana principal de la casa consistorial, en la plaça de l’Ajuntament, tenia fins ara entre les seues funcions donar informació als veïns i visitants de la ciutat dels monuments, museus i l’oferta cultural municipal, i al mateix temps servia de punt de venda de publicacions, llibres i mapes editats per l’Ajuntament.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha exigit a la regidoria de cultura explicacions pel tancament de l’únic punt d’informació cultural de l’Ajuntament en plena temporada de Setmana Santa, quan la nostra ciutat es troba plena de visitants. Al mateix temps la regidora valencianista ha preguntat per la data que la regidoria de cultura en té prevista la reobertura d’esta oficina i els motius del tancament.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís
Consol Castillo, regidora de Compromís

Consol Castillo ha declarat: “No entenem com en plena Setmana Santa es tanca l’únic punt d’informació cultural de l’Ajuntament, este és l’interés que té l’equip de Rita Barberà per promocionar la cultura de la nostra ciutat. L’oferta de museus i monuments de València està limitada per uns horaris kafkians, la falta d’una oferta conjunta i justament quan comencen les vacances de Pasqua, amb milers de turistes als carrers, ens trobem que l’únic punt d’informació municipal es troba tancat, sense cap justificació aparent. La descoordinació i la improvisació és el dia a dia de la regidora de cultura, Mairen Beneito.”