Pilar Soriano ja va exigir, en octubre de 2013, la instal·lació de contenidors adaptats a la comissió de medi ambient

 

La regidora de Compromís Pilar Soriano, va presentar a la comissió de medi ambient de l’Ajuntament de València una moció per a la instal·lació de contenidors adaptats per a discapacitats a la ciutat de València. La instal·lació d’estos contenidors, que a més de l’obertura superior, compten amb una entrada a mitja altura, està considerada com a prioritària dins de l’Ordenança d’Accessibilitat en el Medi Urbà del Municipi de València que es va aprovar a l’any 2006 i s’ha fet a molts municipis de l’Estat.

 

Compromís va proposar l’adaptació i substitució progressiva per contenidors adaptats en octubre de 2013. Aleshores la regidora de neteja, Mari Àngels Ramon Llin es va excusar al mes d’octubre en que no podien fer res, ja que les contractes que s’ocupen de la neteja haurien de ser les encarregades, i les diferents licitacions vigents fins al 2020 no contemplen aquesta situació

 

Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha declarat: “Un altra vegada l’equip de govern accepta les propostes de Compromís amb uns mesos d’endarreriment. No entenem que ha canviat des del mes d’octubre a hui, per a que el que Ramon Llin qualificava d’impossible, hui siga viable. Des de Compromís creiem que els temes d’accessibilitat han de ser una prioritat per al Consistori”.