Crystal Forest en té deutes amb la Seguretat Social i l’Agència Tributària des del mes de juny de 2013, que impedeixen a l’Ajuntament de València abonar-li el cànon per la gestió del teatre del barri del Cabanyal-Canyamelar

 

Compromís ha denunciant que l’empresa concessionària del Teatre el Musical (TEM) fins al 2017, Crystal Forest, presenta diferents reclamacions per deutes amb la Seguretat Social i l’Agència Tributària, que impedeixen des del mes de juliol a l’Ajuntament abonar-li el cànon per la gestió del teatre localitzat al bari del Cabanyal-Canyamelar.

 

El cànon fixat és de 379.000 euros anuals, des de l’inici de la concessió al mes de febrer de 2013 l’Ajuntament ha abonat a Crystal Forest 130.566,27€. Però a partir del mes de juliol, els deutes que manté l’empresa concessionària han impedit a l’Ajuntament abonar els canons corresponents a la resta del 2013 que sumen 191.899 € i els dels primers mesos dels 2014 a raó de 31.570 € mensuals.

 

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha exigit la rescissió immediata del contracte de gestió del TEM degut a un incompliment clar de la Llei de Contractes del Sector Públic per part de la concessionària. Des de Compromís han denunciat als darrers mesos l’escassa qualitat de la programació del TEM i la nul·la presència del valencià, incomplint les condicions del contracte de licitació.

Crystal Forest SL és propietat de l’empresari, ventríloc i productor televisiu José Luis Rodríguez Moreno, que presenta un expedient judicial controvertit relacionat amb el Partit Popular, ha segut imputat en el cas Palma Arena, també apareix com a donant del partit conservador a la llista de Bárcenas i va ser condemnat el passat mes de juliol per vulnerar els drets laborals. Quan va aterrar a València, Crystal Forest va contractar a l’exassessor d’Eduardo Zaplana, Felipe del Baño, i a la neboda de Rita Barberà, Toti Corbín Barberá.

Consol Castillo ha declarat: ”Ha arribat el moment de rescindir el contracte amb Crystal Forest, per ser una empresa que no compleix amb les seues obligacions i estar implicada en diferents casos de corrupció. El servei cultural de l’Ajuntament ha d’assumir directament la gestió del teatre del Cabanyal-Canyamelar per assegurar un servei de qualitat per als veïns. Ja està ve de favoritismes a empreses amb vinculacions directes amb el Partit Popular, els valencians mereixem molt més que enxufisme i corrupció.”

Escolta l’àudio: Consol Castillo.MP3