Compromís per València denuncia, a més, que l’estat del parc és lamentable i està fet una porqueria ja que acumula brutícia, envasos i vidres.

 

Les pistes de patinatge (una plana per a patinar i una per a practicar skate) del tram XII del Jardí del Túria, al costat del parc del Gulliver, presenten unes condicions lamentables de manteniment, que provoca la inseguretat dels usuaris.

 

Concretament s’acumula brutícia des de fa molt de temps i, fins i tot, es poden trobar restes de cristalls altament perillosos en cas de caiguda.

 

A més, el parc presenta deficiències en quant a manteniment de la instal·lació, ja que es poden comptar nombrosos clivells i clots a les pistes.

 

Des de Compromís hem rebut denúncies d’usuaris del parc per caigudes amb resultat de contusions i fractures òssies que, en el cas de ser denunciades podrien fins i tot obligar a pagar una compensació econòmica per part de l’Ajuntament, ja que és el propietari de la instal·lació i, per tant, del seu manteniment correcte.

 

vidres

 

És per tot això que Pilar Soriano, regidora de Compromís per València, ha exigit a l’equip de govern del PP que inicie immediatament els treballs necessaris per a reparar tots els clivells i clots de les instal·lacions per a monopatins del tram XII del Jardí del Túria.

Foto_PilarSoriano

En declaracions de Soriano: “És imprescindible que l’Ajuntament de València netege immediatament les dues pistes de la instal·lació per a monopatins del tram XII del Jardí del Túria i que mantinga de forma correcta la neteja de les dues pistes, donada la seua especial rellevància per garantir la seguretat dels usuaris. A més, ha d’escometre immediatament una reparació de totes les deficiències de les instal·lacions”.clevills