Compromís ha votat contra el pressupostos del 2014 a la Comissió d’Hisenda

 

El govern del Partit Popular a l’Ajuntament de València ha tornat a mostrar la seua actitud més autoritària, al no escoltar les reclamacions dels partits de l’oposició, sindicats, associacions de veïns i particulars. Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha destacat com el govern de Barberà no ha contemplat propostes de Compromís com poden ser el control de les despeses de l’enllumenat públic, que al 2014 s’incrementa en un 37%, o la creació de una comissió per a dinamitzar l’aeroport de Manises, que porta una reducció del 3,5% del número de viatgers al 2013.

 

Des de Compromís han qualificat els pressupostos del 2014, com els pressupostos del deute i del malbaratament de recursos, que deixen els serveis municipal bàsics sense complir, com la neteja. València és una ciutat cada dia més bruta i Barberà no fa res per a solucionar-ho, les contractes han anunciat nous EROs per la falta d’assignació pressupostaria per al 2014.

 

Joan Ribó, portaveu de Compromís, ha declarat: “esta és la forma de governar de Barberà, és a dir d’ordeno i mano, menysprear la participació ciutadana i reduir-la a un acte burocràtic per imperatiu legal. El Partit Popular ha d’entendre que per a governar ha d’aprendre a escoltar als veïns i a les demés forces polítiques, més encara ara que pareix que va perdre la majoria absoluta”.