El conferenciant, Juan José Castillo, catedràtic de sociologia de la UCM, és un dels investigadors del Treball que millor coneix realitats com la precarietat laboral o el treball invisible.

Des de les set i mitja de la vesprada de hui dijous, tot aquell ciutadà que ho desitge podrà a assistir i participar en el debat sobre la problemàtica del Treball que afecta greument a l’Estat espanyol i d’una manera especialment dura el País Valencià.

La xerrada tindrà com a ponent a Juan José Castillo, qui acaba de publicar el llibre Qué hacemos con el trabajo? Una proposta on repensa totes les qüestions laborals com a via per a un canvi social més profund. L’acte té lloc dijous dos de maig, al Bar la Murta (C/ La Murta, 14) de València. El debat, titulat “què fem amb el treball?”, serà moderat per Begoña López.

Castillo és catedràtic de Sociologia en la universitat Complutense i director del Grup de Recerca “Charles Babbage”. És conegut per ser un dels sociòlegs més propers a les noves formes de resistència col·lectiva que sorgeixen en l’àmbit del treball i a les propostes més emancipadores.

La xerrada començarà reflexionant sobre què és el treball, com s’entén en l’actualitat i quines maneres alternatives de concebre’l existixen. Castillo farà la seua lectura sobre l’actual precarietat laboral, la feina invisible o les transformacions productives que la tecnologia provoca, per a obrir, posteriorment, el debat a tots els assistents.

Aquest acte s’emmarca en la línia de Compromís de fer partícips a la societat valenciana dels temes claus que els afecten directament, obrint el debat a tota la ciutadania i posant en pràctica l’Open Government.