Compromís, satisfet per l’acord a què han arribat l’Ajuntament i els artistes romanesos per construir els castells en la platja de les Arenes

Ribó va preguntar a la Regidoria de Platges i també a la Regidoris de Seguretat Ciutadana pels motius pels quals van ordenar a principis d’abril la demolició d’un castell d’arena

El portaveu del Grupo Municipal Compromís, Joan Ribó, ha manifestat la satisfacció del seu grup pel fet que s’haja arribat a un acord entre l’Ajuntament i els artistes romanenos a fi que el proper dijous puguen tornar a alçar els castells d’arena en la platja del Cabanyal amb els permisos municipals necessaris.
Compromís va preguntar a la Regidoria de Platges i també a la Regidoria de Seguretat Ciutadana pels motius pels quals van ordenar a principis d’abril la demolició d’un castell d’arena que suposava el mitjà de vida de dos artistes romanès i que era fotografiat per nombroses persones que utilitzen habitualment el Passeig Marítim de València.
Ribó ha criticat la intransigència de l’equip de govern del Partit Popular davant un tema que ha estat qualificat per molts ajuntaments costaners com activitat d’interès turístic. “Una inflexibilitat que ha anat acompanyada de menyspreu als emigrants, perdent o trencant fins i tot els seus estris per a fer el castell que van decomissar”.
El portaveu de Compromís ha lamentat els intents d’impedir el desenvolupament normal de la tasca d’informació del periodista Sergi Tarín, que va denunciar la Unió de Periodistes. “Cal ressaltar per últim que la mesura va ser molt criticada per gent del barri del Cabanyal, hostalers i vianants mitjançant la recollida de signatures”.
Ribó ha considerat totalment innecessari tota la polèmica que ha generat la decisió de l’equip de govern del PP amb els artistes romanesos, ja que finalment han arribat a un acord. “S’ho hagueren pogut estalvir i haver evitat patiment”.

Arxivat en: Joan Ribó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *