Soriano ha assenyalat que la despesa de plantació de flors de Pasquan serà de vora els 40.000 euros. Una quantitat encara desorbitada i injustificable atenent els sacrificis que estan sofrint tantes famílies valencianes.

La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, ha proposat a la Comissió de Medi Ambient que la plantació de la planta de Pasquan al Pont de les Flors es faça només a les capçaleres del pont, mantenint la resta de flors que es mantenen en perfecte estat.

Amb aquesta mesura, la regidora de Compromís ha assenyalat que es manté la imatge de Nadal, que és el que vol l’equip de govern, però s’estalvia considerablement en noves flors. Soriano ha assenyalat que la despesa de plantació de flors de Pasquan serà de vora els 40.000 euros. Una quantitat encara desorbitada i injustificable atenent els sacrificis que estan sofrint tantes famílies valencianes.

Soriano ha reclamat aquesta mesura a fi de rebaixar encara més la partida de les Fonts de Pasqua, que és un exemple del malbaratament de recursos per part de l’Ajuntament de València i l’equip de govern de Rita Barberà.

D’altra banda, Soriano ha assenyalat que, a banda de demanar explicacions per aquesta despesa desorbitada i més quan encara s’estan reconeguent factures d’anys anteriors amb el que suposa de deute per a les arques municipals, “presentarem una esmena per a que es reduïsca dràsticament aquesta partida.

En paraules de Pilar Soriano “és intolerable que es vagen a arrencar les plantes actuals, geranis, que estan en un molt bon estat i que podrien durar perfectament molt més de temps per un capritx de l’Alcaldessa. Està clar que en època nadalenca es poden fer plantacions de flor de Pasqua però no fins al punt d’arrancar les flors ja existents que estan en bon estat”.