Compromís per València demana acabar amb la campanya de multes als ciclistes mentre no es convoque l’oficina de la bicicleta, amb la participació de les entitats ciclistes, tal i com es va aprovar al darrer ple de l’Ajuntament del passat divendres. Mentres açò no és faça i s’haja fet una campanya prèvia d’informació les actuals multes als ciclites tenen només un caràcter recaptatori.

En paraules de Joan Ribó, portaveu, “Compromís per València vol recordar que en la nostra ciutat no hi ha una xarxa estructurada de carril bici que permeta uns desplaçaments raonables, els carrils bici i les vies ciclistes acaben abruptament, estan mal senyalitzats, no s’ha fet cap planificació per a la seua posada en marxa i no s’ha volgut atendre als requeriments dels usuaris. Volem remarcar que la calçada continua sent un lloc molt perillós per als ciclistes.”

El Partit Popular no ha volgut fins ara pacificar el trànsit ni repartir de forma segura la calçada entre ciclistes, transport públic ni cotxes privats.

Finalment per a Joan Ribó, “les multes indiscriminades als ciclistes són una mostra d’un ajuntament que recorre a comportaments autoritaris i persecutoris per ser incapaç de resoldre adequadament el problema de la circulació a la nostra ciutat. “